9022 Győr, Szent Szent István út 39. Telefon: +36 20 311-46-44 eMail:george@georgesport.hu Nyitvatartás: Hétfő-Péntek: 9-17 Szombat: 9-13
Casco - Mini-Generation fekete, "Nr. 8" Kifutó Modell
Mini-Generation fekete, "Nr. 8" Kifutó Modell
Ez a termék már nem elérhető!
Méret: 50-55 cm = S A Mini-Generáció már akár 1-2 éves kortól ajánlott (tehát már az önálló bicajozás előtti korban is), 5 cm-t lehet állítani a méretén, tehát a gyűrűkbukóknál leggyakrabban felmerülő "Jövőre úgyis kinövi?" kérdést ezzel kipipálhatjuk.
-Tökéletes ergonómia. Minden gyereküléshez és utánfutóhoz igazodó forma. Gyermekünk anélkül szundíthat egyet, hogy elaludná a nyakát.
A legkisebb súly a legnagyobb védelem mellett. Forradalmi technológiák sora teszi a Casco bukósisakokat rendkívül könnyűvé és mindemellett eszméletlenül biztonságossá.
Fekete, 8-as mintával.
-MyStyle kompatibilitás. A színes, 360 fokban látható fényvisszaverő dekorációs zsinórok, fokozzák a passzív biztonságot szürkületben vagy este. A szivárvány színeiben kapható zsinórdíszítés ugyanúgy cserélhető, mint az ifjúsági vagy felnőtt modelleknél!
Hitelesítve sí és lovas használatra is. Tehát amellett hogy tavasztól Őszig biztonságban bringázhat benne a "kölyök", télen egy béléses fülvédő felpattintásával máris lehet belőle síbukó!
#NÉV?
Négy évszakra tervezve. A téli fülvédő külön megvásárolható! Ára: 5.997 Ft. Hogy hidegben is viselhető legyen.
-Kiváló és szinte kötelező viselőt, ha gyermekét gyerekülésbe vagy kerékpáros utánfutóba ülteti!

www.georgesport.hu (2007-2017) Mindenre van kerékpárunk.