9022 Győr, Szent Szent István út 39. Telefon: +36 20 311-46-44 eMail:george@georgesport.hu Nyitvatartás: Hétfő-Péntek: 9-17 Szombat: 9-13
Casco - Ares Road Competition Kifutó Modell
Ares Road Competition Kifutó Modell
Ez a termék már nem elérhető!
-Méret: 52-57 cm = M, 58-62 cm = L
A legkisebb súly a legnagyobb védelem mellett. Forradalmi technológiák sora teszi a Casco bukósisakokat rendkívül könnyűvé és mindemellett eszméletlenül biztonságossá.
#NÉV?
Monocoque-Plus technológiával készült, erős, tartós és nem hőérzékeny, de talán még érdekesebb, hogy itt már szerepel Casco saját fejlesztésFrameworx polikarbonát körkörös belső védőhálója, mely a becsapódási energiát a lehető legnagyobb felületen vezeti el.
FreshAir ventilation. Ez a kifinomult szellőztető rendszer a belső héjban oldja meg a fej szellőztetősét. Ebben az esetben a sisak szellőzőnyílásainak száma másodlagos jelentőségű.
Frameworx. Egy belső polikarbonát vázkeret maximalizálja a biztonságot. A becsapódási energiát nagyobb felületen vezeti el, így a sisak kulcsfontosságú részei nem esnek szét többszöri becsapódás hatására sem.
-Alu Roll Bar. Integrált alumínium rúd halad végig a bukósisak teljes hosszán, mely segít eloszlatni a becsapódási energiát az elnyelő részek között. Rendkívüli módon redukálja az agyrázkódás esélyét.
-Disk Fit Comfort. Egy kézzel, könnyűdén állíthatjuk be a bukósisakot, hogy pontosan illeszkedjen a fejhez.

www.georgesport.hu (2007-2017) Mindenre van kerékpárunk.