9022 Győr, Szent Szent István út 39. Telefon: +36 20 311-46-44 eMail:george@georgesport.hu Nyitvatartás: Hétfő-Péntek: 9-17 Szombat: 9-13
Casco - Roadster-TC Olive
Roadster-TC Olive
Ez a termék már nem elérhető!
Méret: 53-57cm = S , 56-59cm = M , 59-63cm = L
Roadster-TC - Stílus és funkcionalitás találkozása Az ötletes újításairól ismert német sisakspecialista legújabb modellje többek között modern kialakításával és a mindennapi városi felhasználáshoz ajánlott hasznos kiegészítőivel nyűgözi le felhasználóit.
A lekerekített élek és formák, a könnyű alumínium bogárhálóval ellátott nagyméretű szellőzőnyilások és az egyszerűen felpattintható napellenző kombinációjának eredménye egy formabontóan esztétikus új városi fejvédő.
A különleges matt borítás és a többféle egyedi színösszeállítás már csak a hab a tortán, ezen a legapróbb részletekig tökéletesen kidolgozott design-koncepción.
. Az alapvetően is megnyerő külsőt egy opcionálisan beszerezhető optikailag elsőosztályú SPEEDmask panoráma-lencsével tehetjük még sportosabbá, mely tökéletesővédőlmet nyújt az erős napsugarak és a zavaró menetszél ellen.
Ezenfelül a SPEEDmask lencse használata dioptriás szemüveg viselősét is lehetővé teszi.
Mindezek tükrében a Roadster TC tökéletes választás minden divatorientált városi kerékpárosnak, aki egy jellegzetes megjelenésű, kényelmes fejvédőt kerős a mindennapokra és aki örömét leli az ötletes kiegészítők nyújtotta lehetőségekben.

www.georgesport.hu (2007-2017) Mindenre van kerékpárunk.