9022 Győr, Szent Szent István út 39. Telefon: +36 20 311-46-44 eMail:george@georgesport.hu Nyitvatartás: Hétfő-Péntek: 9-17 Szombat: 9-13
Casco - Sportiv-TC Plus Fehér
Sportiv-TC Plus Fehér
Ez a termék már nem elérhető!
Méret: 52-58cm = M , 58-62cm = L
Négy évszakos kialakítás: Téli fülvédővel és fényvisszaverős esővédőhuzattal szerelhető fel, így az időjárástól és hőmérséklettől függetlenül egész évben használható.
Megnövelt tarkóvédelmi zóna: A hagyományos sisakok esetében védtelenül hagyott fül mögötti tarkórész megerősítésével fokozott biztonság és stabilitás érhető el.
Monocoque in mold plus vázszerkezet: Az ütéselnyelő EPS belső váz és a kemény külső héj egyesítése egy robosztus és biztonságos egységet képez.
Szellőzés: Kifinomult szellőzőrendszer, amely a belső héjban biztosítja a folyamatos szellőzőst és kipárolgást, ezáltal az állandóan optimális fejklímát.
Disc-fit Vario méretállító rendszer: mely a maximális komfort érdekében horizontálisan és vertikálisan is állítható, hogy a lehető legjobban illeszkedjen minden fejformára.
Frameworx belső merevítés: Polikarbonát vázkeret, mely úgy maximalizálja a biztonságot,hogy esésnél a becsapódási energiát a lehető legnagyobb felületen vezeti el.
MyStyle zsinór: Cserélhető színű, fényvisszaverős madzag, mely 360fokos láthatósággal fokozza a passzív védelmet és tükrözi viselőjének egyéni stílusát.
Casco-Loc csatolórendszer: Gyors, egykezes nyitás és szuper egyszerű beállítás!
Alumínium rovarháló: Robosztus, mégis könnyű rovarháló strapabíró alumíniumból.

www.georgesport.hu (2007-2017) Mindenre van kerékpárunk.