9022 Győr, Szent Szent István út 39. Telefon: +36 20 311-46-44 eMail:george@georgesport.hu Nyitvatartás: Hétfő-Péntek: 9-17 Szombat: 9-13
Casco - SPEEDairo 2 RS blue-neon yellow (incl. Vautron Visor)
SPEEDairo 2 RS blue-neon yellow (incl. Vautron Visor)
Ez a termék már nem elérhető!
Méret: 52-54cm S; 54-58cm M; 59-62cm L
Extra sportos ?RS? dizájn és fotokromatikus Vautron lencse, mely másodpercek alatt automatikusan alkalmazkodik a változó időjárási és fényviszonyokhoz.
"Vautron Automatic:
- optikailag első osztályú, prémium minőségű lencse
- gyorsan és automatikusan alkalmazkodik az aktuális időjárási és fényviszonyokhoz
- kristálytiszta, torzításmentes látást biztosít
- kiemeli a kontrasztokat
- öntisztuló, vízlepergető
- kiváló páramentesítés
"
"Vautron Automatic lencse:
Fotokromatikus Vautron lencse, mely másodpercek alatt automatikusan alkalmazkodik a változó időjárási és fényviszonyokhoz, kiemeli a kontrasztokat és kristálytiszta, torzításmentes látást biztosít.

CASCOfit érintkezésmentes illeszkedés:
Egy minden egyes fejformához egyaránt kényelmesen illeszkedő belső hálónak köszönhetően fejünk nem érintkezik közvetlenül a sisakkal, így a háló és a sisak közötti részt átjáró hűsítő menetszél folyamatosan biztosítja a maximális szellőzést és a levegő állandó áramlását.

Adaptív Aerodinamika:
Az Adaptív Aerodinamika technológia lényege, hogy a sisak minden esetben alkalmazkodik a különböző testtartások által szabott levegőáramlási feltételekhez, ezáltal mindig a lehető legjobb teljesítményt segíti elő.

Zárt oldalfelület:
A SPEEDairo oldala zárt, hátsó felülete bordázott, ezzel is elősegítve a kisebb légellenállást, mely az áramvonalas légelvezető élekkel és a megfelelő testhelyzettel összhangban, úgynevezett adaptív aerodinamikát eredményez.

Monocoque ultra:
Ezen innovatív technológiával ellátott fejvédők külső héjszerkezete több különböző rétegből áll, mely garantálja a legmagasabb szintű védelmet és a divatos sisakforma kialakításának lehetőségét.

Flip-Up SPEEDmask:
Az optikailag első osztályú integrált szemüveg egyedülálló módon akár menet közben is egy egyszerű mozdulattal a sisak tetejére csúsztatható.

Megnövelt tarkóvédelmi zóna:
A hagyományos sisakok esetében védtelenül hagyott fül mögötti tarkórész megerősítésével fokozott biztonság és stabilitás érhető el.

Szemüvegeseknek is ajánlott:
A SPEEDmask lencse használata dioptriás szemüveg viselését is lehetővé teszi.

Freshair Ventilation 2. szellőzés:
A fejvédő felső részén található nagyméretű szellőzőnyílásoknak köszönhetően a menetszél akadálymentesen átjárja a teljes sisakot, ezáltal folyamatosan biztosítva viselőjének a maximális szellőzést.

Disk fit Vario méretállító rendszer:
Megújult méretállító rendszer, mely a maximális komfort érdekében horizontálisan és vertikálisan is állítható, hogy a lehető legjobban illeszkedjen minden fejformára.

MyStyle zsinór:
Cserélhető színű, fényvisszaverős madzag, mely 360fokos láthatósággal fokozza a passzív védelmet és tükrözi viselőjének egyéni stílusát.

Casco Loc csatolórendszer:
Gyors, egykezes nyitás és szuper egyszerű beállítás! A Casco Loc gyorscsatoló rendszer akár menet közben is egy gyors mozdulattal, egy kézzel is egyszerűen kioldható.

Alumínium rovarháló:
Robosztus, mégis könnyű rovarháló strapabíró alumíniumból.

Hardcase hordtáska: Prémium minőségű sisaktartó doboz az árban.

Struktur felület: futurisztikusan egyedi megjelenés, karcálló kivitelben.

"

www.georgesport.hu (2007-2017) Mindenre van kerékpárunk.