9022 Győr, Szent Szent István út 39. Telefon: +36 20 311-46-44 eMail:george@georgesport.hu Nyitvatartás: Hétfő-Péntek: 9-17 Szombat: 9-13
Casco - Activ 2 Jr. blue
Activ 2 Jr. blue
29 990 Ft
Mennyiség:

* - gal jelölt mezőt kötelező kitölteni!
Méret: uni 52-56cm
"Az új Activ 2 junior fejvédő a fiatal bringás generáció és a kisebb fejmérettel rendelkező örökifjú felnőttek számára készült. A felnőtt verzióhoz hasonlóan a junior modellben is kiemelt védelmet kapott a fül mögötti tarkórész. Illetve a teljes kényelem érdekében egy három fokozatban állítható szögű napellenzővel is el lett látva.
Kétféle vidám színben kapható és cserélhető MyStyle drótokkal szabható személyre, melyek fényvisszaverő tulajdonsággal rendelkeznek és a közlekedésben teljes 360fokos láthatóságot biztosítanak. A méretezése 52-56 cm, így akár fiatalos felnőttek számára is alkalmas. "
"Három fokozatban állítható napellenző sild

Megnövelt tarkóvédelmi zóna:
A hagyományos sisakok esetében védtelenül hagyott fül mögötti tarkórész megerősítésével fokozott biztonság és stabilitás érhető el.

Monocoque in mold plus:
Az ütéselnyelő EPS belső váz és a kemény külső héj egyesítése egy robosztus és biztonságos egységet képez, valamint kiváló hőálló képességgel látja el a sisakot.

Freshair Ventilation szellőzés:
Kifinomult szellőzőrendszer, mely a belső héjban biztosítja a folyamatos szellőzést és kipárolgást, ezáltal az állandóan optimális fejklímát.

Disk fit Vario méretállító rendszer:
Megújult méretállító rendszer, mely a maximális komfort érdekében horizontálisan és vertikálisan is állítható, hogy a lehető legjobban illeszkedjen minden fejformára.

MyStyle zsinór:
Cserélhető színű, fényvisszaverős madzag, mely 360fokos láthatósággal fokozza a passzív védelmet és tükrözi viselőjének egyéni stílusát.

Alumínium rovarháló:
Robosztus, mégis könnyű rovarháló strapabíró alumíniumból. "

www.georgesport.hu (2007-2017) Mindenre van kerékpárunk.